logo

Navbar menu

ΑΡΧΙΚΗΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥΠ.ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ-ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣΑΔΕΙΕΣ.Χ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥΕΙΔΙΚΑ ΕΠΟΧΙΑΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΟΑΕΔ
ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

background skin

Facebook - google plus - Youtube

Tips Tricks And Tutorials

Aποκλειστική ενημέρωση μέσω email!

Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας μπαίνοντας στο email σας!
Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Υoutube για να λαμβάνετε ολα τα video του σωματείου στο email σας!

Ανακοίνωση - Εκ μέρους της Διοίκησης

*Το Σωματείο Χειριστών Πάτρας θα είναι ανοιχτό

κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 18:00-20:00

(Κολοκοτρώνη 20 Πλατεία Όλγας Εργατικό Κέντρο Πάτρας)

προκειμένου να επιλύσει οποιοδήποτε πρόβλημα αφορά τα μέλη του*

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

“ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ” 
στην ηλεκτρονική διεύθυνση

Η επιχείρηση της Coca Cola Τρία Έψιλον που ξεκίνησε από την Ελλάδα και επεκτάθηκε με τεράστια κερδοφορία σε πολλές χώρες του εξωτερικού, μετά το κλείσιμο παραγωγικών μονάδων σε όλη τη χώρα, τη μεταφορά της έδρας στην Ελβετία και άλλων δραστηριοτήτων της εκτός Ελλάδας, τώρα προχωράει ένα ακόμη βήμα προς την πλήρη απαξίωση των εργοστασίων της στη χώρα μας.

Ας στείλουμε λοιπόν ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην Coca Cola 3E: πως οι πολίτες αυτής της χώρας, οι εργαζόμενοι και καταναλωτές των προϊόντων της, δεν είμαστε διατεθειμένοι ν’ ανεχτούμε πλέον τέτοιου είδους συμπεριφορές. Οι εταιρείες και δη οι πολυεθνικές εταιρείες που οφείλουν το επιχειρηματικό τους μέγεθος στους Έλληνες πολίτες και εργαζόμενους, επιβάλλεται να σέβονται τους εργαζόμενους-καταναλωτές και τα δικαιώματά τους.

Υπόγραψε τώρα το ψήφισμα και διάδωσε το στους πάντες κάνοντας κλίκ στον σύνδεσμο εδώ.

Αν παλεύουμε δεν μπορούμε να κερδίζουμε πάντα, αλλά αν δεν αγωνιζόμαστε σίγουρα θα χάσουμε!!!”

To ElaStiThesiTous.gr είναι μια ανεξάρτητη επιγραμμική (online) υπηρεσία που υποστηρίζεται από ενεργούς εργαζόμενους, από Ελληνικά και Ευρωπαϊκά συνδικάτα, επιδιώκοντας να εξυπηρετήσει το συνδικαλιστικό κίνημα με ειδικές διαδικτυακές εκστρατείες συμπαράστασης, αλληλεγγύης, ενημέρωσης, συλλογής υπογραφών, κ.λ.π.

Πιστεύουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να διεκδικήσουμε ποικιλοτρόπως να σταματήσουν οι αδικίες σε βάρος των εργαζομένων, των άνεργων, των συνταξιούχων και να οικοδομήσουμε μια πιο δίκαιη κοινωνία για τον κόσμο της μισθωτής εργασίας.

Τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης (εφημερίδες, τηλεόραση, ραδιόφωνο) αφιερώνουν ολοένα και λιγότερο χρόνο στα συνδικάτα τα οποία δεν έχουν τη δυνατότητα ν’ αναπτύξουν τις θέσεις τους. Την ίδια στιγμή το διαδίκτυο αυξάνει ολοένα και περισσότερο τη σφαίρα επιρροής του, ενώ οι διαδικτυακές καμπάνιες τα τελευταία χρόνια συμβάλουν σημαντικά στην οικοδόμηση μιας ισχυρής κοινωνίας των πολιτών και της δημοκρατίας.

Η δημοκρατία λειτουργεί καλύτερα με ενεργούς και ενημερωμένους τους πολίτες που παίρνουν τον έλεγχο της ζωής τους διεκδικώντας κοινωνικές βελτιώσεις για όλους. Αυτή η σελίδα έχει ως στόχο να δώσει στα συνδικάτα και τα μέλη τους, τις δεξιότητες και τις γνώσεις να σχεδιάζουν και να υλοποιούν εκστρατείες για θέματα που τους αφορούν. Δίνουμε στους απλούς πολίτες τη δυνατότητα να «έρθουν στη θέση των άλλων», δηλαδή στη θέση όλων όσοι βρίσκονται αντιμέτωποι με την αδικία και να εκφράσουν τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη σε κάθε μαχόμενο εργασιακό χώρο και κλάδο.

Μην περιμένεις λοιπόν ούτε στιγμή…

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ συμμετέχοντας σε κάθε νέα εκστρατεία που ενεργοποιείται από τα Ελληνικά & Ευρωπαϊκά Συνδικάτα. Εάν είσαι συνδικάτο, γίνε μέλος και ανέβασε τη δική σου διαδικτυακή καμπάνια.

Μην διστάζεις, κάποιοι άλλοι θεωρούν σημαντική τη δική σου συμμετοχή.

Έλα και εσύ για λίγο στη δική τους θέση …
Η Διοίκηση

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας παρακαλούμε όχι ύβρεις