logo

Navbar menu

ΑΡΧΙΚΗΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥΠ.ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ-ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣΑΔΕΙΕΣ.Χ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥΕΙΔΙΚΑ ΕΠΟΧΙΑΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΟΑΕΔ
ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

background skin

Facebook - google plus - Youtube

Tips Tricks And Tutorials

Aποκλειστική ενημέρωση μέσω email!

Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας μπαίνοντας στο email σας!
Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Υoutube για να λαμβάνετε ολα τα video του σωματείου στο email σας!

Ανακοίνωση - Εκ μέρους της Διοίκησης

*Το Σωματείο Χειριστών Πάτρας θα είναι ανοιχτό

κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 18:00-20:00

(Κολοκοτρώνη 20 Πλατεία Όλγας Εργατικό Κέντρο Πάτρας)

προκειμένου να επιλύσει οποιοδήποτε πρόβλημα που αφορά τα μέλη του*

Η ΓΣΕΕ καταδικάζει τη συνεχιζόμενη κατάληψη στο εργατικό κέντρο

"Η ΓΣΕΕ καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την κατάληψη που συντελείται από δυνάμεις της παράταξης «Ταξική Αγωνιστική Συνεργασία» (Π.Α.ΜΕ) στο κτίριο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, η οποία φαίνεται να έχει ως στόχο την παρεμπόδιση της αυριανής εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέων οργάνων στο δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό φορέα της πόλης" αναφέρει εκτός των άλλων σε ανακοίνωση το συνδικαλιστικό όργανο.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σωματεία φιλικά προσκείμενα στη συγκεκριμένη παράταξη, προσέφυγαν στη δικαιοσύνη τις προηγούμενες ημέρες, ζητώντας τον αποκλεισμό αντιπροσώπων άλλων σωματείων - μελών του Ε.Κ.Π, στις εκλογές της 3ης Δεκέμβρη.
Η Δικαιοσύνη αποφάνθηκε και απέρριψε τις προσφυγές τους!
Η ετυμηγορία της δικαιοσύνης επιβάλλεται να γίνει σεβαστή απ’ όλους και ειδικά από εκείνους που πρώτοι επέλεξαν αυτό το δρόμο!
Τέτοιου είδους πρωτόγνωρες ιστορικά «πρωτοβουλίες» παρατάξεων της μειοψηφίας, είναι καταδικαστέες και αποδυναμώνουν τις εργατικές διεκδικήσεις.
Ποτέ άλλοτε, στον ευρωπαϊκό τουλάχιστον χώρο, το συνδικαλιστικό κίνημα δεν έχει αμφισβητηθεί τόσο πολύ όσο στις μέρες μας. Σήμερα δεν τίθενται υπό αμφισβήτηση μόνο επιμέρους πλευρές ή συγκεκριμένα περιεχόμενα της συνδικαλιστικής δράσης. Αμφισβητούνται τα ίδια τα συνδικάτα ως θεσμός και εγείρονται ερωτηματικά για το μέλλον τους. Οι όποιες αλλαγές δρομολογούνται με τον επερχόμενο συνδικαλιστικό νόμο, έχουν στόχο να ολοκληρωθεί η προσπάθεια περιορισμού της συνδικαλιστικής δράσης, η παραπέρα απαξίωση και υπονόμευση της λειτουργίας και δράσης των συνδικάτων.  Αν μη τι άλλο είναι επιπόλαιο και επικίνδυνο να συμβάλλουν και δυνάμεις «εντός των τειχών» στον επιχειρούμενο περιορισμό των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων.
Καλούμε ως ΓΣΕΕ, την παράταξη της Τ.Α.Σ (Π.Α.ΜΕ), να σεβαστεί την απόφαση της Δικαιοσύνης και να απόσχει από κάθε πράξη και ενέργεια που κατατείνει στην παρεμπόδιση της αυριανής εκλογικής διαδικασίας στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας.
Η κατάληψη πρέπει να τερματιστεί ΣΗΜΕΡΑ, όπως ΣΗΜΕΡΑ θα πρέπει να αποχωρήσουν οι δυνάμεις της συγκεκριμένης παράταξης από το χώρο. Αύριο το πρωί αντιπρόσωποι των πρωτοβάθμιων σωματείων πρέπει να προσέλθουν και να ασκήσουν ανεμπόδιστα τα εκλογικά τους δικαιώματα.
Η Διοίκηση

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας παρακαλούμε όχι ύβρης